Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KAPUCNIS PÓLÓ

A kapucnis pólók a szabadidős tevékenységek egyik legkényelmesebb viseletei. Jó választások lehetnek futáshoz, edzéshez, de a családdal és barátokkal töltött túrázásokhoz, hétvégi sütögetésekhez is.


24termék 124

Kapucnis pólók anyaga

A kapucnis pólók nagyobb mennyiségben pamutból, poliészterből állnak. A pamut puhává varázsolja a kapucnis pólót, mindamellett, hogy az légátersztő és jó nedvesség szívó hatású. A poliészternek hála szilárdabb és minőségét tovább megtartják a termékek. Kisebb mennyiségben ezek a termékek viszkózt is tartalmaznak készülnek. A poliészternek hála szilárdabb és minőségét tovább megtartják a termékek.

 

Színek, fazonok, szabások

A kapucnis pólókból megtalálhatóak nálunk hosszú ujjú, kapucnis, karcsúsított, körkötött, oldalvarrott, ujjatlan, végig zipzáras és zsebes változatok is több, különböző színben: fehérben, feketében, kékben, lilában, pirosban és szürkében.

 

Mikor tudod hordani a kapucnis pólókat?

Kapucnis pólók bármikor jól jöhetnek az év folyamán akár csak otthon töltöd az időd, akár kimozdulsz otthonról. Hordhatsz kapucnis pólót futáshoz és egyéb sport tevékenységekhez, de felveheted a hétvégi családi-baráti sütögetéshez és túrázáshoz is.

 

Kapucnis pólók ápolása

A kapucnis pólók vásárlását követően javasoljuk a benne lévő címke elolvasását és a ruhadarab aszerinti ápolását. Általánosságban ezen ruhadarabok moshatóak mosógépben és száríthatóak szárítógépben, azonban a vegytisztítás mellőzését javasoljuk a termék hosszú élettartalmának megőrzése érdekében.

 

Kapucnis póló márkáink

Jelenleg az American Apparel, az Anvil, a Comfort Colors, a Just Cool és a Kariban márka termékeit értékesítjük XS mérettől 3XL méretig.

Nézz körül kínálatunkban és élvezd a szabadidődet önfeledten. Kapucnis pólóinkkal kényelmesen végezhetedteendőidet, sportolhatsz vagy kirándulhatsz a szabadban.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
676 Ft - 11 684 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
146 g/m2 - 240 g/m2
Jellemzők-Részletek