Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

UJJATLAN PÓLÓ/TRIKÓ

Férfiként az ujjatlan pólók-trikók jól szolgálnak ingek alá, de a jó időben és sportoláshoz is remek szolgálatot nyújthatnak.

 


65termék 148
65termék 148

Ujjatlan póló-trikó anyaga

Az ujjatlan pólók-trikók anyaga nagyobb mennyiségben pamutból és poliészterből áll. A pamut kényelmes, puha viseletet biztosít, míg a poliészter az anyag keménységéhez és hosszabb élettartalmhoz járul hozzá. Kisebb mennyiségben elasztánból, viszkózból, spandexből és rayonból állnak a trikók.

 

Színek, fazonok, szabások

Az ujjatlan pólókból-trikókból megtalálható nálunk karcsúsítotthátú, körkötött, környakas, oldalvarrott, ujjatlan fazonok különböző színekben, feketében, fehérben, kékben, lilában, narancssárgában, pirosban, rózsaszínben, sárgában, sötétkékben, szürkében és zöldben.

 

Mikor tudod hordani az ujjatlan pólókat?

Az ujjatlan pólókat-trikókat az év bármely napján hordhatod. A hagyományos módon felveheted ingek alá, de mindennapjaidban önmagukban is hordhatod őket, akár sportoláshoz, futáshoz, edzéshez is jó viseletek. Az ujjatlan póló-trikó felé több réteget is vehetsz, amivel melegebbé teheted viseletedet.

 

Ujjatlan póló-trikó ápolása

Az ujjatlan pólók mosógépben moshatóak és szárítógépben száríthatóak, de mielőtt belekezdenél tisztításukba mindenképp olvasd el az ujjatlan póló belső felén található ápolási útmutató címkét, így megelőzve a termék minőségének romlását vagy alakjának, méretétnek eldeformálódását.

 

Ujjatlan póló-trikó márkáink

Jelenleg 6 márka ujjatlan pólóját értékesítjük. Megtalálhatóak nálunk az American Apparel, az Anvil, a Fruit of the Loom, a GILDAN, a Just Ts, a SOL’S termékei.

Az ujjatlan pólók mindennapjaid alap darabjai lehetnek hordhatod inged alatt, vagy önmagában mindennapjaidban, sportoláshoz. Könnyedén fölé is öltözhetsz, ha az idő hűvösebbre fordulna. Nézz körül oldalunkon és válogass kedvedre!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
408 Ft - 14 065 Ft
Méretek
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
120 g/m2 - 190 g/m2
Jellemzők-Részletek