Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

Pamut férfi pulóver széles kínálata

Ahogyan a nők, úgy a férfiak is szeretnek jól kinézni: gondosan összeválogatott, kényelmes és divatos férfi pulóverek egy helyen. A poloplaza.hu webáruházában mindenféle fazonú és dizájnú férfi pulóver és póló fellelhető.Függetlenül attól, hogy a sportosabb vagy az elegánsabb darabokat preferálja, nálunk biztosan megtalálja amit keres.

Milyen férfi pulóverek találhatóak meg nálunk ?

Manapság a hagyományos szabású pulóverek mellett már számtalan variáció áll rendelkezésünkre mind a női és mind a férfi felsők világában. A férfi pulóverek is megtalálhatóak rengeteg féle színben és fazonban, legyen szó akár kerek nyakú vagy éppen V kivágású darabról. Vannak bélelt, vastag és persze kicsit vékonyabb modellek is, melyek az évszakok viszontagságaihoz kitűnően igazodnak. Míg a fiatalabb férfiak az erőteljes, feltűnő színeket és mintákat kedvelik, addig az idősebb korosztály a kicsit letisztultabb, egyszerűbb ruhadarabokat preferálja. Webshopunkban bármely férfi korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet még akkor is, ha inkább az egyszerű, hagyományos fazonokat részesíti előnyben.

Klasszikus kereknyakú pulóverek:

Ezen termékek igen sokoldalúak, tulajdonképpen bármilyen színben és méretben elérhetőek.

Cipzáras pulóverek:

A férfiak örök kedvence a cipzáras pulóver, hiszen ez kellően kiemeli az alakot és megfelelő kényelmet biztosít. Előnye, hogy szinte bármilyen szabású póló vagy trikó alávehető és mindemellett rendkívül gyorsan felkapható.

Galléros pulóverek:

A galléros pulóver előnye, hogy bármilyen színű farmellel és elegánsabb nadrággal jól mutat. Eleganciájuknak köszönhetően bátran viselhetőek akár különlegesebb alkalmakon, ünnepeken de persze kitűnő viselet a hétköznapokra is.

V nyakú felsők:

Ezen darabok egyszerűek de mégis nagyszerűek, hiszen bármilyen alsó ruházathoz kitűnően illenek. Vékonyabb anyaguk miatt inkább a melegebb napokra ajánljuk.Sajátosságuk, hogy optikailag nyújtják a nyakat.

Patentos/gombos pulcsik:

A gombbal és patenttal ellátott pulóverek, kicsit elegánsabbnak bizonyulnak hagyományos társaiknál. A lezserebb változatok eltakarják, míg a szűkített szabású felsők kiemelik az alakot. Ennek ellenére széles kínálatunkban ön is biztosan megtalálja a számára megfelelőt testalkattól és stílustól függetlenül.

A pulcsik mosása, tisztítása:

Elsősorban pamutból készült termékeket kínálunk, melyek minőségüknek köszönhetően kímélik a bőrt a különböző irritációktól, és megfelelő légáteresztéssel rendelkeznek. Mosásuk ahogyan az átlagos felsőknél, ezeknél sem igényel különösebb bánásmódot, hiszen egy hagyományos mosási programmal máris tisztává varázsolhatóak.