Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

Férfi pulóver kombinációk végtelen lehetősége

A férfipóló a ruhatár alapdarabjának számít, így egyetlen férfi szekrényéből sem hiányozhat a széles pólóválaszték. Teljesen mindegy, hogy rövid vagy éppen hosszú ujjú fazonról van szó, ezek a ruhaneműk évszakoktól függetlenül, mindig jó választásnak bizonyulnak. Nézzen körül széles póló kínálatunkban és rendeljen online!

Online póló rendelés a pólópláza oldalán:

Az elegancia egyik ruhadarabja- a férfi galléros póló :

Nem olyan laza, mint egy sima póló, mégsem annyira komoly, mint egy ing.

A férfi galléros pólók habár eredetileg a sportolók körében terjedtek el, manapság igen gyakran találkozhatunk velük az utcán is. Ezek a modernebb pólóváltozatok abban különböznek egyszerűbb társaiktól , hogy jobban hangsúlyozzák a test vonalait és ezen felül még gallérral is rendelkeznek. Néhány egyszínű fehér vagy fekete galléros póló mindig jól jöhet, mert bármikor lehet viselni őket- hétvégén, munkanapokon, kirándulásokon , bulikban vagy akár alkalomra is egy elegáns szettel kiegészítve. Míg az irodai hétköznapokra érdemes a letisztultabb, egyszerű pólódarabok közül válogatni, addig a hétköznapokra akár a mintás pólók is megfelelőnek bizonyulhatnak, ugyanis egy színes vagy mintás galléros pólóval nem nagyon lehet mellélőni.

Férfi póló a mindennapokra:

Mint tudjuk a férfipólók a legsokoldalúbb ruhadarabok, hiszen bármilyen stílushoz és testalkathoz illenek. Érdemes azonban néhány dologra odafigyelni ezen darabok választása során, hiszen minden férfinak más áll jól. Az első szempont a póló nyaka. A V fazonú póló nagyon sokáig divatosnak számított, mára azonban már kiment a divatból, így ezt a fazont nem mindenkinek ajánljuk. A második fontos szempont a méret. Mint minden ruhadarabnál, a pólónál is fontos, hogy tökéletesen a testhez passzoljon. Fontos megjegyezni, hogy a jó méretű póló a csípő tetejéig ér, nem hosszabb, de nem is rövidebb ennél, illetve az ujjhossz is pont megfelelő. Végül, de nem utolsó sorban a ruhanemű anyaga sem elhanyagolható. Az egyik legnépszerűbb anyagnak kétségkívül a pamut számít, hiszen tartós és nem kopik a színe, de emellett ma már számos jó anyagból készült ruhadarab áll rendelkezésre.

Férfi pulóver kombinációk végtelen lehetősége:

Ahhoz, hogy a szettje tökéletes legyen, meg kell találnia a tökéletes pulóvert is. Melegen tartanak, elegánsak és puhák, így akár egy pillanat alatt tökéletes outfitet lehet velük varázsolni. A férfi pulóverek hosszúságban, anyagban , színben és kivágásban is különbözőek lehetnek. Webshopunkban a kapucnis pulóverek is megtalálhatóak, amelyeket nem csak farmerrel hordhat, hanem akár szabadidő nadrággal kombinálva is.

A pólópláza online webáruház kínálatában könnyedén megtalálhatja, amit keres. Nézelődjön kedvére, és rendelje meg kedvenc férfi pólóját vagy pulóverét online!