ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI ZOKNI

Hosszú a nap és magas a sarok! Ön is ismeri ezt az érzést igaz? Egész héten gyötri a lábát a magassarkúban, de amikor hétvégén kirándulni menne a családdal a túrabakancs sem ad megnyugvást. Dörzsöli a zokni a lábát, tekeredik ki tudja hová és a nap végén az illata sem lesz éppen rózsás.

 

Vagy edzeni menne de nem talál normális zoknit a sok száz között, ami a fiókban hever, mert pontosan tudja hogy a legtöbb az első kilométer után lecsúszik a sarkáról, felgyűrődik, csavarodik. Edzés után facsarni lehet a vizet belőle, a cipője meg úgy elázik, mintha vízben gázolt volna. A bokacsizmát persze el is felejtheti, vagy zokni nélkül hordja, mert nincs az a rövid zokni ami ha nem lóg ki a cipőből, ne csúszna le a lábáról. Ha meg nem csúszik le, biztosan kilóg a macis minta. Mind jártunk már ilyen zokniban!

Ne törődjön bele, hogy így legyen! Megkaphatja egyszerre a kényelmet, a minőséget és a praktikumot is!

Weboldalunkon garantáltan megtalálja azt, amire szüksége van!

Női zokni kategóriában számos olyan darabot talál, ami nem csak kényelmes viseletet biztosít a csizma, a sportcipő vagy a túrabakancs viselése közben, de első osztályú anyaguk miatt nem kell többet a kellemetlen szagok vagy a higiénia miatt sem aggódnia!

Legtöbb zoknink több, mint 90% pamutot tartalmaz, ami elősegíti a láb levegőhöz jutását egész nap. Nem kell az öltözőben a kellemetlen szagok miatt aggódnia, vagy szégyenkeznie ha le kell vennie cipőjét! Első osztályú pamut zoknik világhírű márkáktól! Számos darabot talál nálunk a Mr. Pamut által forgalmazott zoknikból, de Fóritex, Szuntex és Yvonne márkájú darabjainkból is bőven van választék!

Nőként pontosan tudjuk milyen érzés, ha az egész napos állás és járkálás miatt bevizesedik a lábunk! A boka dagadt, a lábfej meg szinte érzéketlen, és ha ez még nem lenne elég, a zokni is szorít. Mi a zokni anyaga mellett nagy figyelmet fordítunk annak kialakítására, mert tudjuk mennyi kellemetlenséget tud okozni, ha a nap végére a bedagadt boka körül vörös sáv éktelenkedik, mutatva, hogy milyen hosszúságú zoknit vettünk fel aznap, vagy ha a szűk kialakítás miatt nem jut elég vér a lábujjakba. Gumi nélküli zoknijaink széles választékából megtalálhatja azt, amire Önnek és lábának szüksége van.

Túrázzon szabadon!

Van egy igazán jó hírünk is! Nem kell lemondani a családdal töltött közös túrázás öröméről sem többé a kényelmetlenül szoros zokni miatt, amitől a legjobb túracipőben is borzalmasan érzi magát! A Prince által tervezett túrazoknik úgy lettek kialakítva, hogy speciális kötési szerkezetének köszönhetően komfortos viseletet biztosít a több órás túrák során is. Megerősített talp, orr és sarokrész: mi kellhet még?

 

Ha körömcipőn kívül mást is visel a lábán, tudja milyen fontos egy jó zokni a kényelmes lábbelihez! Ne érje be kevesebbel, csak a legjobbal, adja meg lábának ami jár neki!

Szűrés