INGYENES SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG  MÁR 8 000.-Ft.-tól!!!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

Milyen fazonú, szinű póló most a divat?

A színeknek kiemelkedő szerepük van az életünkben. Kutatások szerint egyes érzelmek sokkal jobban társíthatók egy adott színhez, mint bármely másikhoz. Például a depressziót és a szorongást legjobban a szürke fejezi ki, a vidámságot pedig a sárga. Ha valaki nehezen tudja kifejezésre juttatni az érzelmeit, meg lehet próbálni színekkel kommunikálni azokat.

Milyen fazonú, szinű póló most a divat?

A színválasztásaink tükrözik az élethez való hozzáállásunkat is. A lakásunkban lévő színek befolyásolják hangulatunkat és viselkedésünket. A minket körülvevő színek le tudják csillapítani az elménket vagy éppen hogy energetizálnak. Hatnak a hangulatunkra, egészségünkre és a boldogságunkra is. A vásárlók 85%-a dönt a termékek színe alapján.

Ujjatlan póló

A póló lehet egyszínű, mintás, laza vagy szűkebb fazon, divatos vagy klasszikus fazon, melyek közül bárki megtalálhatja a számára tökéletes darabokat. Mai világunkban már nemcsak ingek alá, vagy a sportpályán viseljük, hanem nyári melegben a mindennapok ruhadarabjává vált, mert igen kényelmes, lenge viselet.

Az ujjatlan pólók anyagában és szabásukban is különbözőek lehetnek. Ettől is függ, hogy az adott darabot milyen alkalommal viseljük.

Ujjatlan pólók sportoláshoz

A kimondottan sportoláshoz tervezett ujjatlan pólók a férfi és a női nem nagy kedvence. Ezek anyaga még rugalmasabb, a varrás megerősített így tökéletes bennük a szabad mozgás és elnyűhetetlen darabok.

Mitől jó egy body? Milyet vegyünk?

A női póló mindenképp legyen 100% pamut. Egyetlen cérnaszála sem lehet műanyag, de nem csak azért, mert a gyerek könnyen beleizzad, hanem azért is, mert mindenféle műszálas anyaggal a bababőr, ha érintkezik, irritálódik, kidörzsölődik, és persze jó eséllyel ekzemás lesz tőle a hát, has vagy legtöbbször a hónalj.

A lába között csak patent lehet, abból is minél kevesebb. Mondjuk 2-3 pár maximum.

Legjobb az egyszínű fehér. Amikor a kicsi már a fél éves kort eléri, akkor megkezdődik a hozzátáplálás, akkor rengeteg folttal találkoznak a ruhácskák. Ezeket a legtöbb esetben folttisztítani kell. A méret mindig passzoljon.

A legjobb pulóver anyagok:

Pamut

A pamut nagyon jó egy pulóverben, viszont a 100% pamut pulóvert cérna pulóvernek is szokták nevezni, mert nem nagyon ad meleg érzetet.

Kasmír (kashmir)

A Kasmír igen, a legjobb anyag, drága is, de mindent tud.

Puhaságot ad, lágyítja a szúrós hatást, gyönyörű.

Gyapjú

A köznyelvben általában a juh testét borító, összefüggő bundát alkotó szőrzetet jelenti.