Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

POLÁR FELSŐ

Az ősz és a hidegebb idő beköszöntével aktuálissá válik a polár felsők viselése, ezzel együtt pedig a vásárlása is. A polár pulóvert több célra is használhatjuk, akár beltéri, akár kültéri használatra is. Cégek előszeretettel használják munkaruhaként is az alkalmazottaknak. Túrázáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz is hasznos lehet, csak úgy, mint otthoni használatra például kertészkedéshez, vagy bármilyen fizikai munkához az őszi, téli és tavaszi hónapokban.

 


106termék 148

Regatta RETRA674 Sun Orange

9 400 Ft./db
106termék 148

A polár felsők előnyei 

A polár pulóvereknek számos előnyét tudjuk felsorolni. Az egyik legfontosabb ezek közül, hogy rendkívül puha anyagból készülnek, ezért kényelmes a viselése. Ennek köszönhetően viselője nagyon könnyedén tud mozogni benne, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, így jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni.

A polár felsőknek kiváló hőtartó hatása van, könnyen bent tartja a meleget, így a hidegebb időjárási körülmények között meg tudjuk őrizni egészségünket, kisebb az esélye egy megfázásos betegségnek.  

A polár felsők poliészter anyagból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást. Mosógépben egyszerűen moshatók,utána pedig gyorsan megszáradnak, tehát nem kell sokat várnunk arra, hogy újra felvehessük. Anyaguk könnyű, így könnyen magunkkal vihetjük bárhová, akár a derekunkra is köthetjük, ha éppen nincsen rá szükségünk.

A polár felsők végig cipzáras kivitelben is elérhetők, ennek köszönhetően bármikor könnyen le vagy fel tudjuk venni igény szerint.

A polár pulóvereket önmagában vagy más ruhával együtt is hordhatjuk. A téli hónapokban vehetünk rá dzsekit, kabátot is, vagyis a réteges öltözködéshez is nagyszerű választás. Lélegző, izzadság kivezető tulajdonságát pedig főleg a sportoláshoz viselő emberek fogják értékelni.

 

Férfi és unisex polár pulóverek kedvező árakon  

Polár felsőink között férfi polár pulóverek és unisex felsők találhatók többféle színben és méretben, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő méretet és a neki tetsző színt kedvező áron. Anyagvastagságukat tekintve 180 és 400 g/m2 közötti pulóverek vannak kínálatunkban. A férfi polár pulóverek emblémázhatók, elláthatja céges logójával, ehhez töltse ki űrlapunkat és kérjen ajánlatot, akár nagyobb mennyiségre is. Válogasson több gyártó termékei között! Nálunk megtalálhatók többek között a Regatta, a Kariban és a Sol’s termékei.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 354 Ft - 26 780 Ft
Méretek
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
180 g/m2 - 440 g/m2
Jellemzők-Részletek