Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ÖVTÁSKA

Praktikus kiegészítő a mindennapokra

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatban többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.


2termék 12

Legyen szó a nőkről vagy a férfiakról, számos olyan dolog van, ami nélkül nem indulunk el otthonról. Azonban senki sem szeret egész nap egy kényelmetlen táskát cipelni. Ebben az esetben remek megoldás lehet egy övtáska, ami kicsi és praktikus, mégis sok holmink elfér benne. Viselete biztosan kényelmes, hiszen derékra csatolva vagy a vállunkon átdobva is hordhatjuk azt. Egész napos viselése után során sem kell attól tartanunk, hogy a nap végére hát -, vagy derék problémákkal kell küzdenünk. 

Övtáskáink egy vagy két különálló zsebbel rendelkeznek, így kényelmesen elszeparálhatja dolgait. Az anyaghasználatnak köszönhetően a kategória termékei időtállóak.

Egy övtáska sportolás során is jól jöhet, hiszen ilyenkor csak néhány dolgot visz magával az ember. Ilyen célból érdemes a kategória kínálatában megtalálható sportoláshoz kialakított övtáskát választanunk, mely biztosan nem fog akadályozni mozgásunkban.

 

Miért válassza övtáskánkat? 

Egy övtáska nem csupán praktikus, de a biztonság szempontjából is remek választás, hiszen értékeit maga mellett tudhatja. Nem kell attól tartania, hogy észrevétele nélkül fogják kinyitni a táskát és eltulajdonítani belőle bármit is, hiszen folyton szeme előtt hordhatja az övtáskát.

Kínálatunkban számos méret és szín közül választhatja ki az Ön számára legideálisabb terméket, mely megkönnyíti mindennapjait.

Vásárlás során ne felejtse el figyelembe venni a minimális rendelési összeget, mely 5000Ft. Azonban a kínálatban talál olyan megjelölt termékeket, melyek esetében ingyenes szállítási lehetőséget biztosítunk. Ami pedig a szállítást illeti. Különböző futár cégek közül választhatja ki, ki juttassa el megrendelését mindössze néhány munkanap alatt az Ön számára.

Találja meg Ön is a számára legideálisabb ruhadarabokat és kiegészítőket a Pólópláza kínálatában és rendeljen egy helyről kedvező árakkal és gyors szállítással.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 975 Ft - 4 773 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 100 g/m2