Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

A tökéletes férfi pulóver megtalálása - vajon mik a legfőbb szempontok?

Gondolkozott már azon, hogy mik a tökéletes férfi pulóver vagy éppen póló ismérvei? Manapság már sokféle stílusú ruhanemű létezik, de vajon melyik az ön számára legmegfelelőbb darab?

A tökéletes férfi pulóver megtalálása - vajon mik a legfőbb szempontok?

Néhány tipp, amit érdemes figyelembe venni ezen ruhadarabok vásárlásakor:

-Az első és legfontosabb dolog az az, hogy találja meg az ön testére tökéletesen passzoló méretet. Nincs is jobb érzés annál, amikor az ember végre megtalálja a tökéletes méretű ruhaneműt.

De hogyan is ellenőrizze azt, hogy passzol-e önre a ruha?

Először is tudni kell azt, hogy a tökéletes pólóhossz a csípő tetejéig ér. Ne legyen se hosszabb, se rövidebb ennél.

-Az ujjhossz szintén fontos szempont legyen akár szó hosszú ujjú pulóverről vagy éppen pólóról. Fontos, hogy az ujj ne feszüljön, de túl bő se legyen, illetve a vállizületnél legyen a vállvarrat( ahol a lapockacsont és az ízület összekapcsolódik).

-Fontos szempont még maga a ruha anyaga és színe is:

Nem mindegy, hogy milyen szövetből készülnek a ruhadarabok. Erre a legjobb választás a pamut, hiszen nem bolyhosodik, tartósabb és nem kopik a színe.

-Ha már megemlítettük a színeket, lássuk csak, hogy melyik a legmegfelelőbb egy férfi számára?

A válasz egyszerű: valószínűleg néhány ikonikus, sima és persze egyszerű, minta nélküli darab. Ilyen színek a fekete, fehér, piros, szürke vagy éppen a sötétkék. Ezek a színek ugyanis szinte minden alsó öltözethez passzolnak. A fehér és a fekete például azért kiváló választás, mert mindennel harmonizál, beleértve a bőrszínt is. A sötétkék, illetve a piros színű pólók, elegánsak és jól mutatnak mindenféle farmer típussal. A szürke árnyalattal vigyázni kell, hiszen az izzadság nagyon könnyen meglátszik rajta, ennek ellenére azonban kiváló választás lehet esetleg egy melegítővel vagy éppen egy farmernadrággal.

-Érdemes megemlíteni azt is, hogy mindig aktuális évszaknak megfelelő pólót válasszon:

Télen például kiváló választás lehet a kapucnis pulóver, ha éppen nem akar sapkát felvenni, de persze a hűvösebb évszakokban, tehát ősszel és tavasszal is megfelelő, nyáron viszont a sima, rövid ujjú póló vagy éppen trikó a legideálisabb.

Végezetül tehát mindig ügyeljen arra, hogy a számára legmegfelelőbb pólót válassza ki.