Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

Piké póló az elegáns, de mégis sportos megjelenésért

A piké póló nők és férfiak számára is elérhető, hiszen mindkét változatban megtalálható a piacon. Rövid ujjú póló változatban és hosszú ujjú pulóver változatban is megtalálható, ezáltal minden évszaknak megtaláljuk a piké változatát. Gallérral rendelkezik, így egy elegánsabb viselet, mint hagyományos pólók. Viszont bármilyen nadrággal és cipővel viselhető, így mindenki a saját stílusához tudja igazítani.

Piké póló az elegáns, de mégis sportos megjelenésért

Hogy kombináljuk a piké pólót mindennapjainkban?

Elegáns női megjelenés piké pólóban:

Tárgyaláshoz, üzleti megbeszéléshez és fontos eseményekhez is alkalmas és nem utolsó sorban kényelmes is. Piké póló, kosztüm nadrág, magassarkú és már kész is az elegáns megjelenés.

Elegáns férfi megjelenés piké pólóban:

Bármilyen fontos eseményre tökéletes választás, mivel ez egy galléros póló. Így egy üzleti megjelenésű szettben ki tudja váltani az inget. Így mégis kényelmes, de elegáns szettet kapunk.

Női/férfi sportos megjelenés piké pólóval:

Egy hétvégi szettet eszméletlen csinossá, elegánssá és mégis kényelmessé teszi. Egy farmerrel és sportcipővel párosítva kész is a hétvégi szett, amiben csinosak lehetünk úgy, hogy kényelmesen is érezzük magunkat.

Ezek a gallérral rendelkező pólók időtállóak és divatosak már sok-sok éve. A férfiak körében népszerűbb volt eleinte, de manapság a női ruházat egyik fő alkotóeleme lett. Többféle kivágással rendelkezik V-nyakú illetve kör kivágással is. Így aki nem érzi magát komfortosan egy mélyebben dekoltált pólóban, annak is remek választás

Kategóriák szerint van klasszikus fazonú, kicsit bővebb típusú, sport és a karcsúsított fazonú.

A legkedveltebb és legelegánsabb formája a szín tiszta fehér póló. Rövid vagy hosszú farmerhoz, szövetnadrághoz akár fontosabb találkozók alkalmával is elfogadható viselet. De nem csak ebben a tónusban kedvelt. A színskála színeiben és árnyalataiban megtalálható, lehet több színű, akár csíkos vagy más mintával ellátott.

Érdemes mindenkinek, nőknek gyerekeknek és férfiaknak egyaránt a ruhatárába beilleszteni egy-két darabot belőle. Jól kombinál hatóságának és kényelmes viseletének köszönhetően kedvenc alapdarab lesz.