Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

blog

A póló webáruház milyen ruhadarabokat kínál?

A póló webáruházon belül számos kategóriák fellelhetőek. Kezdjük egyből a legelején. Sokan megijednek, félnek az internetről rendelni hátha nem kapják meg a megrendelt termékeiket. Az nagyon fontos, hogy mielőtt rendelünk egy adott oldalról nézzünk utána, hogy nem-e átverés az egész. Elszomorít mikor hallom, hogy nem rendelnek online mert nem mernek. Kérdem én, miért nem? A póló webáruház tulajdonképpen önmagában nem csak pólókat árul, található náluk galléros póló, táska, pulóver, rövid illetve hosszú pólók, polár anyagú illetve unisex ruházat.

A póló webáruház milyen ruhadarabokat kínál?

A póló webáruház milyen ruhadarabokat kínál?

A rendelés előtt láthatunk egy mérettáblázatot, amely segítségével le tudjuk mérni a saját méreteink és kiválaszthatjuk a mi méretünket, így elkerülhetjük minden nő rémálmát, hogy rossz méretet rendelünk. Ilyenkor sem szabad kétségbe esni, mert vagy bele fogyunk, vagy bele hízunk, tehát a ruhát mindenképpen tudjuk használni vagy esetleg elajándékozni a családon belül.

Sokan nem tudják milyen anyagú pólót, ruhadarabot válasszanak maguknak.

Segítek pár tippel:

Egy jó minőségű, V-kivágású pamutpóló igazi alapdarab, véleményem szerint nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem. Elsősorban fehér, szürke vagy fekete színekben ajánljuk, ezek ugyanis sokféleképpen kombinálhatóak. Egy indigókék farmernadrággal és blézerrel egyszerű, mégis sikkes választás, ugyanakkor a legvadabb mintás szoknyákat és nadrágokat is remekül ellensúlyozza. Tökéletes alapja tehát elegáns, extravagáns, irodai és laza szetteknek egyaránt. Ez lehet unisex is, tehát a férfiak is hordhatják.

Folytatva az alapdarabok sorát, szintén nem árt, ha lapul a szekrényünkben egy minőségi csíkos pamutpóló is. Egyszínű társaihoz hasonlóan szintén sokféleképpen bevethető, hiszen sportosabb és lazán elegáns outfitek összeállításához is szuperül használható, ráadásul nagyon kényelmes is. Tűsarkúval és tornacipővel egyaránt működik, úgyhogy ha még nem rendelkeztek egy jó szabású csíkos pólóval, szerintünk eljött az ideje beszerezni egyet.

Aktuális divatőrületektől függetlenül évről évre nagy favoritnak számítanak a feliratos pólók is, melyekkel könnyedén vidámságot csempészhetünk rohanó mindennapjainkba. Fontos azonban körültekintően megválasztani pólónk üzenetét, mindenképpen figyeljetek rá, hogy a felsőtökön megjelenő lehetőleg pozitív szöveg maximálisan passzoljon a személyiségetekhez, és soha ne viseljetek olyasmit, amivel megbánthattok másokat.

A crop topok viselésének egyik legfontosabb alapszabálya, hogy nem szabad az egész hasunkat megmutatni: ha ilyen típusú felső mellett döntötök, mindig ügyeljetek rá, hogy csak egy vékony csík látszódjon a hasatokból, és szoknyátok vagy nadrágotok már gondosan takarja köldökötöket. Immáron harmadik éve hódítanak ezek a falatnyi kis felsők. Lehetnek magasan zártak vagy mélyen dekoltáltak, horgoltak vagy éppen elasztikus anyagból készültek, szűkek vagy fodrosak vagy laza póló jellegűek.