Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

TÖRÖLKÖZŐ

229termék 148
229termék 148

Számtalan élethelyzetet tudunk mindannyian elképzelni, amikor szükségünk lehet egy törölközőre. Bár a mindennapi életben nem nagyon szoktunk belegondolni és megszokott, magától értetődő dolognak tartjuk azt, hogy van egy ilyen használati tárgyunk, ennek a bizonyos törölközőnek a hiányát viszont nagyon is észrevesszük. Mert amikor hiányzik a törölköző, hirtelen azt sem tudjuk, mihez nyúljunk helyette.

Törölköző kínálatunk

Törölközőt használunk otthon fürdés után. Törölközőt kell magunkkal vinni az uszodába, a konditerembe. Törölközők tucatjait használják fodrászok és kozmetikusok minden nap, hogy munkájuk során kellően boldoggá tehessék vendégeiket. Törölközőbe csavarjuk magunkat wellnessezés közben, a szaunában, a masszázsasztalon. Törölközőben ücsörgünk az ágy szélén a nyitott szekrény előtt vizes hajjal és azt fontolgatjuk, melyik ruhát vegyük fel a randira aznap este.  Mindennapi kényelmünket szolgáló alapdarabnak tekintjük, éppen ezért mindenki számára fontos, hogy minőségi anyagból készült, megfelelő méretű és mennyiségű törölköző álljon rendelkezésünkre, amikor kell!

Weboldalunk Törölköző kategóriájában több száz darab közül válogathat, ahol garantáltan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb darabokat!

Talál nálunk Olima, Kariba, Proact és Sol’s márkákat száz féle színben és méretben. Árulunk 100% pamut darabokat, poliészter - poliamid, valamint pamut és poliészter keverékéből készült darabokat. Fehér, fekete, terepmintás vagy rózsaszínt keres? Nálunk mindezt megtalálja. Pamut törölköző széles bordűrrel vagy mikroszálas törölköző fekete színben legyen az, amit keres, széles választékunkban megtalálja.

Keressen pamut törölközőt arcra vagy kézre 30x30 cm-es méretben, vagy 30x50 cm-es méretben, gyerekeknek való 50x100 cm-es törölközőt, normál mikroszálas törölközőt 70x120 cm-es méretben sportoláshoz, vagy óriási fürdőlepedőt 90x180 cm-es méretben, a PólóPláza oldalán garantáltan megtalálja!

Látogasson el weboldalunkra, keressen rá Törölközők kategóriánkra és válogasson kedvére prémium minőségű termékeinkből megfizethető áron!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
651 Ft - 16 533 Ft
Méretek
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
145 g/m2 - 500 g/m2
Jellemzők-Részletek