GYEREKNAP 05.28.

MÁJUS 28.-IG MINDEN GYEREKRUHÁZAT-20% KEDVEZMÉNNYEL VÁSÁROLHATÓ!!!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GOLF ÉS PORTÁS ESERNYŐ

Hatékony védelem az időjárás viszontagságai ellen

Az esernyők kialakításuknak köszönhetően védelmet nyújtanak a szél és az eső ellen. Továbbá az UV sugarak ellen is megfelelő védelmet biztosítanak, hiszen olyan bevonattal rendelkeznek, amely visszaveri azokat. A termékek tervezése során figyelembe vették az ergonómai kialakítást is, így az esernyőt használók számára akár hosszabb ideig is rendelkezésre áll.

A golf és portás esernyők automatikusan nyitódnak, valamint záródnak, így egy gyors és egyszerű mozdulat az egész folyamat.

A kategória termékei különböző színekben érhetőek el, így Ön is kiválaszthatja azt a terméket, amely leginkább illeszkedik stílusához.


4termék 14

Jobb, mint egy hagyományos esernyő

 

Egy golf és portás esernyő, amely automata számos szempontból jobb választás, mint kézzel összecsukható társaik.

Az esernyő alján található csúszásmentes gumiborítás megakadályozza, hogy az esernyő kicsússzon kezei közül, még akkor is, ha az nedves.

Számunkra a minőségen túl a dizájn is jelentőséggel bír, amely a kategória választékában is megmutatkozik. Az automata esernyők számos színben és mintában érhetőek el, így Ön is könnyedén megtalálhatja a stílusához passzoló terméket.

A Pólópláza automata működésű esernyője könnyedén összecsukható, így kis helyen elfér. A termék praktikus tokban érkezik Önhöz, így könnyedén megóvhatja esernyőjét a szennyeződésektől és a sérülésektől.

Egy golf és portás esernyő tehát remek választás lehet, amennyiben mindennapi használatra szeretné megvásárolni azt. Rendelje meg a kiválasztott terméket még ma és többé Önnek sem lesz akadály a csapadékos időjárás.

Amennyiben valamely okból kifolyólag nem elégedett a rendelt termékkel, úgy lehetőség van annak cseréjére, a webshopban feltüntetett feltételek teljesülése mellett.

 

Óvja meg magát egy újabb kellemetlenségtől

Amennyiben tehát a Pólópláza golf és portás esernyőre esik választása, úgy biztos lehet abban, hogy egy minőségi, stílusos és időtálló terméket vásárol, amely megfelelő védelmet biztosít az időjárás viszontagságai ellen. Válasszon a kategória termékeiből és nem kell többé két kezével küzdenie az esernyőjével, miközben tetőtől talpig elázik az utca közepén.

Szűrés
Termék státusza
Válasszon színcsoportot