Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

FÉRFI ZOKNIK

60termék 148
60termék 148

Önnel is előfordult már, hogy a hosszú műszak után este hazaérve egy megviselt, fáradt, kellemetlen szagú zoknis lábat húzott elő a munkavédelmi cipőjéből? Vagy ami még rosszabb, valamikor a nap folyamán teljesen összetekeredett és lecsúszott a zoknija, az idő hátralévő részében az acélbetét nyomta a lábát és este már csak az összegyűrt zokni gombócot tudta kihalászni valahonnan a cipője elejéből?

Nem csak a munkavédelmi cipő, de a remekül szabott öltönyhöz passzoló, méret után készült bőr cipő és a súlyos tízezrekért vásárolt sportcipő vagy túrabakancs sem ér semmit, ha a zokni ami a lábán van nem ér többet egy marék anyagnál. Silány minőségű  kiválogatott méretből csak a maradék jut. Ismerős?

Nem kell ennek így lennie! Adja meg lábának azt, ami jár neki!

Weboldalunk férfi zokni kategóriájában megtalál mindent, amit keres. Széles választék, kedvező ár, minőség.

Nem kell többet a kellemetlen szag miatt aggódnia. Gondosan kiválasztott, minőségi anyagokból előállított zoknikat forgalmazunk, melyek nagy része legalább 90% pamutból készültek, ami biztosítja, hogy egész nap levegőhöz jusson a lába. Nemcsak pamut zokniból talál nálunk széles kínálatot, hanem a Mr. Pamut által forgalmazott bambusz zoknikból is, amik az antibakteriális bambusznak köszönhetően nemcsak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem nagy nedvszívó képességük okán nem kell aggódni a higiénia miatt sem.

Ne hallgasson másra, hallgasson a lábára!

Egy zokninál azonban nem csak az anyag minősége, de annak kialakítása is jelentős szereppel bír! A kényelmetlen dörzsölés és szorítás az egyik legrosszabb, ami csak történhet a lábával és ezt igyekszünk is elkerülni. Emiatt nálunk nagy választékot talál varrás és gumi nélküli zokniból, hogy a hosszú munkanap vagy akármilyen kemény edzés se jelentsen többé akadályt.

Nincs többé kidörzsölt és vörös lábujj, sem elszorított boka. Válasszon magának varrás és gumi nélküli zoknit!

Télen mindig fázik a lába a lába a bakancsban?  A PRINCE által forgalmazott thermo zokni teljes belső része frottír kötéssel készült, ami kiválóan hőszigetel, melegen tartja a lábat és puha viseletet biztosít. A külön orr és sarokerősítés garantálja a hosszú élettartamot. A thermo zoknik előnyei: hőszigetelő és jó a nedvszívó képessége, tartós, rugalmas, mérettartó.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
762 Ft - 5 080 Ft
Nem
MÉRET
Méretek
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag