Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

AUTOMATA ESERNYŐ

Kényelmes, praktikus és stílusos megoldás a változékony időjárásra

Minden alkalommal érdemes úgy elhagyni otthonunkat, hogy felkészülünk az időjárás lehetséges változásaira a nap folyamán. Néha bizony előfordul, hogy reggel egy felsőben is melegünk van, délután pedig bármit megadnánk egy pulóverért, na meg egy esernyő is jó lenne, hogy ne ázzunk meg hazafele.


32termék 132

A Pólópláza kínálatában megtalálható automata esernyő egy kiváló minőségű, könnyedén kezelhető termék, amely ideális választás lehet a praktikumot és a kényelmes megoldásokat kedvelőknek. Az automata esernyő legfőbb előnye, egy sima esernyőhöz képest, hogy a termék nyitása és zárása egyetlen gombnyomással lehetővé válik. Ezzel megkönnyítve és felgyorsítva a termék használatát.

Az esernyő külső burkolata vízlepergető anyagból készült, így hatékonyan védelmet biztosít az eső és egyéb nedvességek ellen. A belső részen található stabil váz és merevítők biztosítják az esernyő stabilitását és tartósságát. Az esernyő szeles időjárási körülmények között is használható, hiszen kialakítása szélálló.

 

Egy mozdulat az egész 

Az automata esernyő kényelmes markolattal rendelkezik, amely jól illeszkedik a kézbe és kényelmes fogást biztosít. Az esernyő alján található csúszásmentes gumiborítás pedig megakadályozza, hogy az esernyő kicsússzon kezei közül, még akkor is, ha az nedves. Így az esernyő megóvható a sérülésektől, Ön pedig attól, hogy elázzon.

Számunkra a minőségen túl a dizájn is jelentőséggel bír, mely a kategória választékában is megmutatkozik. Az automata esernyők számos színben és mintában érhetőek el, így Ön is könnyedén megtalálhatja a stílusához passzoló terméket.

A Pólópláza automata működésű esernyője könnyedén összecsukható, így kis helyen is könnyedén elfér. A termék praktikus tokban érkezik Önhöz, így könnyedén megóvhatja esernyőjét a szennyeződésektől és a sérülésektől.

Az automata esernyő tehát remek választás lehet, amennyiben mindennapi használatra szeretné megvásárolni azt. Rendelje meg a kiválasztott terméket még ma és többé Önnek sem lesz akadály a csapadékos időjárás.

Amennyiben valamely okból kifolyólag nem elégedett a rendelt termékkel, úgy lehetőség van annak cseréjére, a webshopban feltüntetett feltételek teljesülése mellett.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 124 Ft - 9 710 Ft
Válasszon színcsoportot
Gyártó