Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI ZOKNIK

Zokniból érdemes jó minőségű termékeket vásárolnunk. Legyen szó nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy vékonyabb titokzoknit szeretnénk felvenni, vagy a hidegebb időszakokban, amikor már kell a vastagabb és hosszabb zoknik viselése, nálunk biztosan talál majd igényeinek megfelelőt női zoknit. Akár ajándékként is megállja a helyét, hiszen ahogy idősödik az ember, úgy egyre jobban örül néhány pár új zokninak. Túrázáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz is elengedhetetlen kiegészítő.


2termék 12

Zokni kínálatunkról

Női zoknijaink különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os pamut zoknik, 95%-ban bambuszból készült zoknik, illetve egyéb pamutkeverék zoknik is.   A pamut zoknik viselése azért lehet előnyös, mert természetes anyagból készülnek, nem irritálják a bőrt és légáteresztőek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni. A bambuszból készült zoknik pedig egy környezetbarát megoldást nyújthatnak a természetesség kedvelőinek.

A női zoknik főként pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, hiszen kis felületű ruhadarabról van szó, nem kell sokat várnunk ahhoz, hogy újra felvehessük. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet, hiszen 35 -től egészen 41-es méretig válogathat minőségi darabjaink között.

A női zoknik guminélküli kivitelben is elérhetők, melyek remek megoldások lehetnek érzékenyebb bőrűeknek, idősebbeknek hiszen így a nap folyamán nem fogja elnyomni a bokánkat a zokni gumija. Továbbá a túrázás szerelmeseiről sem feledkeztünk el, hiszen kifejezetten túrázásra szánt túra zoknik is elérhetőek webshopunkban.

Zokni csomagok is kaphatóak nálunk, 3 db-os, illetve 5 db-os kiszerelésekben. Gyártóink között megtalálhatóak a Mr.Pamut és a Yvonne termékei is.

Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag