Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

VÍRUS VÉDELEM

Önnek is megkeserítette az életét a 2019-ben kezdődő koronavírus-járvány? A médiából annyi ellentétes információ zúdult Önre, hogy már azt sem tudja miben higgyen? Annyi ideig kerülte az embereket és a társas kapcsolatokat, hogy szinte elfelejtette milyen is az élő beszéd? A sok maszk viselés miatt már szinte meg sem ismerné legkedvesebb szomszédai arcát? A sok korona-szezon után már azt sem tudja hányadik hullámot lovagoljuk éppen? Fel van készülve egy újabb korlátozásra?


11termék 111

Hatalmas kínálat a legjobb termékekből

A Pólópláza weboldalán megtalál mindent, ami egy újabb vírussal teli hullám átvészeléséhez szükséges. Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére kínálatunkból!

Nagy árukínálatunknak köszönhetően kedvére válogathat gyermek és uniszex maszkok között. Talál nálunk több darabból álló orvosi maszk csomagot, 100% pamutból készült mosható szájmaszkot, de még ötrétegű arcmaszkot is! Nálunk nem csak anyag, de szín szerint is válogathat kínálatunkból, hogy egészsége védelme mellett megjelenésével is törődhessen.

Webáruházunkban nagy figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki megtalálja a maga számára megfelelő darabot. Számos megbízható gyártó által előállított maszkot forgalmazunk, ilyen a Premier, akik több rétegű, színes, mosható maszkokat gyártanak, a Myrtle Beach akik két rétegű, színes, külön gyermekek számára kialakított szájmaszkokat készítenek, vagy az M-collection, akiktől FFP2 öt rétegű arcmaszk és mosható, két rétegű arcmaszk is van készleten.

Vírusvédelem a legmagasabb szinten

Az utóbbi években mindannyian megtanultuk, hogy a  leggondosabban  kiválasztott és megfelelően használt szájmaszk sem  nyújt  elegendő védelmet a koronavírus ellen, ha emellett nem figyelünk oda a megfelelő higiéniára. Oldalunkon éppen ezért nem csak szájmaszkokból talál széles választékot, de kupakkal záródó kézfertőtlenítő folyadékot és pumpás kézfertőtlenítő gélt is árulunk, hogy Ön megfelelően elővigyázatos lehessen a járványos időszakokban.

 

Ne vegye félvállról Ön és családja egészségét! Válasszon megbízható gyártó által készített szájmaszkjaink közül és vértezze fel magát kellően a Koronavírus ellen!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
233 Ft - 4 161 Ft
Gyártó
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag