Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KÉSZLETKISÖPRÉS

Szeret vásárolni és szereti a jó akciókat? Igazi leárazás-vadász, aki mindig megtalálja a legjobb minőségű holmikat a legkedvezőbb áron? Szeret már a szezon előtt lecsapni a legjobb darabokra? Vagy éppen ellenkezőleg? Szezon végi leárazásokkor szereti becserkészni a következő év legjobb darabjait?  Akkor nálunk a helye!


5termék 15

Nézzen szét webáruházunkban!

Látogasson el weboldalunkra, ahol Készletkisöprés menüpontunk alatt mindent megtalál amit keres! Széles választék, kedvező ár, folyamatos akciók és folyton változó készlet, kell ennél több?

Keressen férfi, női vagy gyermekruházatot nálunk megtalálja! Sportruházatra lenne szüksége elérhető áron? Nem probléma! Narancssárga női mellényt szeretne venni? Nálunk az is van! Zsebes jogging nadrágot szeretne? Ugyan már, olyat kérjen amit nem tartunk!  S-es vagy 4XL-es a mérete? Még szerencse, hogy áruházunkban talál magára való darabot! Uniszex egyenpólót keres a párjával? Nálunk olyan is akad!

Hatalmas választék

Széles választékot kínálunk a legkülönfélébb márkákból.  Nem számít, hogy Fruit of the Loom melegítőt, Keya kereknyakú pólót, Regatta softshell dzsekit vagy Kariban cipzáras, vízálló mellényt keres nálunk mindegyikből van készleten!

Barna, fekete vagy sárga, piros, fehér, kék? Nálunk nem csak méret vagy márka, de szín szerint is kiválogathatja kedvenc darabjait! Oldalunkon működő napra kész szűrőprogram segítségével tényleg kedve szerint válogathat széles kínálatunkból.

 

Magas minőségű ruhákat kínálunk megfizethető áron! Megtalálhatók nálunk a 100% pamutból készült holmik, amik kényelmesek, jól szellőznek, megfelelő viseletet biztosítanak minden alkalomra, és a 100% poliészterből készült ruhaneműk, amik mikropoláros és bolyhosodás mentes kialakításuknak köszönhetően  hosszú életűek, jól szigetelnek, így sokáig védenek majd minket a hideg ellen.

A legjobb akciókkal várjuk

Webáruházunkban a legkülönfélébb dolgokat találja a legváltozatosabb kialakításban. Mit keres? Béltet holmit? Hosszú ujjút? Legyen az kapucnis, kötött vagy oldalvarrott, ujjatlan, zipzáros esetleg zsebes a Pólóplóza biztosan tart belőle!

Vásároljon 10, 20 vagy akár 30% kedvezménnyel! Ne maradjon le nagyszerű ajánlatainkról, hiszen akcióink csak a készlet erejéig érvényesek!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 695 Ft - 27 137 Ft
Gyártó
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Szabás