Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

PÓLÓ

Férfi póló akció: rövid-hosszú ujjú vagy ujjatlan, puha pamut

Férfi és unisex pólók széles választékban, rengeteg színben. Prémium pamut a komfortos viselésért. Kedvező árak és akár ingyenes kiszállítás. Bátran válasszon típus szerint: kényelmes rövid ujjú póló, elegáns hosszú ujjú póló, sportos ujjatlan póló/trikó, laza háromnegyedes ujjú póló és menő kapucnis póló.

A mérettáblázat segít a megfelelő, tökéletesen illeszkedő póló kiválasztásában. Anyagát tekintve választhat a puha pamut és a rugalmas poliészter, illetve e kettő kombinációi között. Válasza ki kedvenc típusát:

*** A MEGFELELŐ MÉRET KIVÁLASZTÁSÁNÁL ELLENŐRIZZE A MÉRETTÁBLÁZATOT! ***

Férfi hosszú és rövid ujjú póló

Férfi Póló - átfogó útmutató férfiaknak:

Igaz, hogy a póló az egyszerű ruhadarabok közé tartozik, de itt is többfajta szabás és fazon alakítja a formáját és azt, hogy milyen viselethez passzol. Egy férfi póló nem csak arról tanúskodhat, hogy viselőjének milyen érzéke van a divathoz, de sok mindent elárul magáról a személyről is. A pólókat a szabáson, ujjhosszon és színen kívül többféle szempont alapján különböztetjük meg. A széles választék, a kényelem és a jó minőségű pamut anyagnak köszönhetően pólóink minden férfi klasszikus darabjai lehetnek.

A póló szó hallatán sokan ugyanarra gondolnak - a klasszikus, alap rövidujjú felsőre amit a mindennapok során viselünk. Egy póló azonban több is lehet, mint puszta egyszerű viselet, hiszen számos öltözékhez és kiegészítőhöz illik, és persze manapság már végtelen sok fazonja és színkombinációja érhető el.

Hosszú ujjú pólók:

Az ujj hossza jelentősen befolyásolhatja egy felső kinézetét. Egyszerűen ebből a darabból sosem elég. A férfi hosszú ujjú póló az egyik leggyakrabban viselt felső, és egyben a legpraktikusabb is, hiszen változatos stílusának köszönhetően minden élethelyzethez ideális darab. Ezen felül pedig ezek a felsők rendkívül kényelmesek is tudnak lenni. Nem számít, hogy éppen milyen évszak van, ezek a ruhadarabok bármikor viselhetőek.Téli időszakokban például rengeteg kiegészítővel lehet feldobni, ilyen lehet mondjuk egy divatos sál vagy sapka.A hosszú ujjú póló nem csak a hideg, de a melegebb napokon is jó választás és emellett rendkívül sokféleképpen variálható. Amennyiben, ön szereti az elegáns darabokat akkor a kivágott vagy a V nyakú lehet a legmegfelelőbb. Ha, viszont inkább a lazaság és a kényelem híve, akkor számos egyszínű vagy mintás felső közül válogathat. Merjen kipróbálni új kombinációkat és garantáltan nem fog csalódni.

Rövid ujjú pólók:

Akár az egyszerű akár az extrémebb darabokat preferálja, nálunk garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet. Nálunk számos fazonban, színben és mintában kaphatóak rövid ujjú pólók. Az egyszerű pólókat részesíti előnyben? Válasszon egy egyszínű rövid ujjú pólót. Esetleg egy elegánsabb darabot keres? Nálunk a galléros pólók is kedvező áron elérhetőek. Amennyiben pedig szereti a kicsit hivalkodóbb dolgokat, akkor egy feliratos darab garantáltan figyelemfelkeltő lesz.

A póló szabása:

Ez egy nagyon jelentős tényező, mivel leginkább ez határozza meg azt, hogy hogyan mutat benne az ember. Fontos odafigyelni a szabásra, hiszen minden testalkatra más póló illeszkedik, illetve különbözően hangsúlyozza ki az alakot. Például a V nyakú felsők optikailag nyújtják a nyakat, míg a szűkös, rövidebb ujjak a vállakat emelik ki. Miután megtalálta a megfelelő szabású pólót már csak annyi dolga van, hogy szabadjára engedi a fantáziáját. Mintás, feliratos, csíkos vagy egyszínű? Vászon vagy pamut? Bármit is keresünk, nálunk bizonyára megtaláljuk.

Szűrés